76χρονη σταρ του κινηματογράφου που κάποτε έκανε τους ανθρώπους να τρελαίνονται με τα γαλάζια μάτια της: Έτσι φαίνεται σήμερα

Η 76χρονη ηθοποιός που κάποτε μάγευε με τα γαλάζια μάτια της και αποτελούσε το επίκεντρο της προσοχής, έχει αλλάξει πολύ με την πάροδο του χρόνου. Πλέον, η σταρ του κινηματογράφου είναι σχεδα ανγνώριστη, με τα μάτια της να παραμένουν το πιο χαρακτηριστικό της γνώρισμα.

Η αλησμόνητη γοητεία της Μεγκ Φόστερ

Θυμάται κανείς τη Μέγκ Φόστερ; Σίγουρα, αφού τα εκπληκτικά γαλάζια μάτια της και η φυσική της ομορφιά ήταν αδύνατον να περάσουν απαρατήρητα. Η Αμερικανίδα ηθοποιός έκανε την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση δίπλα στον Μάικλ Ντάγκλας στην ταινία «Άντρας στις 6 το πρωί». Ακολούθησαν συμμετοχές σε γνωστές παραγωγές όπως «Ο Άντρας των 6 Εκατομμυρίων Δολαρίων», «Μπονάνζα», «Η Διαστάση του Άγνωστου» και «Έγκλημα κατά παραγγελία».

Η σταδιακή απομάκρυνση από τα φώτα

Αν και υπήρξε ανερχόμενο αστέρι και μια από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς της εποχής της, η Μεγκ Φόστερ έχει πλέον αποσυρθεί σε μεγάλο βαθμό από τη δημοσιότητα τα τελευταία είκοσι χρόνια. Σήμερα, η εμφάνισή της έχει αλλάξει δραματικά, σε σημείο που δύσκολα κάποιος θα την αναγνώριζε ως τη γυναίκα που το περιοδικό «Mademoiselle» είχε αποκαλέσει «Μάτια του 1979».

Αντιδράσεις και σχόλια για την εμφάνισή της σήμερα

Οι φυσικές αλλαγές στην εμφάνιση είναι αναμενόμενες, ειδικά όταν μιλάμε για μια γυναίκα 76 ετών. Ωστόσο, το διαδωδίκτυο φαίνεται να έχει εκπλαγεί με το πόσο διαφορετική δείχνει τώρα. Κάποια από τα σχόλια είναι ιδιαίτερα σκληρά, ενώ άλλα απλώς επισημαίνουν την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η απόφαση να γερνάει φυσικά

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση της Μεγκ Φόστερ να αποφύγει τις πλαστικές επεμβάσεις και να γερνάει φυσικά είναι κάτι που θα έπρεπε να επικροτείται αντί να γίνεται αντικείμενο αρνητικής κριτικής. Σε έναν κόσμο όπου οι αισθητικές επεμβάσεις είναι συχνά ο κανόνας, ειδικά στη βιομηχανία του θεάματος, η επιλογή της είναι αναζωογονητικά αυθεντική.

Η ζωή της σήμερα

Η Μεγκ Φόστερ συνεχίζει να είναι ενεργή επαγγελματικά στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, ενώ παράλληλα ασχολείται με την εκτροφή αλόγων.

Exit mobile version