22 μελλόνυμφα ζευγάρια εξαπατήθηκαν από το κέντρο εκδηλώσεων στο Κορωπί – «Παραμονή του γάμου το κτήμα ήταν σφραγισμένο»

Κορωπί

Μεγάλη απάτη σε κέντρο εκδηλώσεων στο Κορωπί: 22 ζευγάρια θύματα

Μια απίστευτη ιστορία εξαπάτησης με θύματα 22 ζευγάρια έχει έρθει στο φως, με τους υπεύθυνους ενός κέντρου εκδηλώσεων στο Κορωπί να υπόσχονται γάμους, εισπράττοντας μεγάλες προκαταβολές, χωρίς όμως ποτέ να πραγματοποιούν τις εκδηλώσεις. Το κέντρο αυτό, που φέρεται να μην είχε καν άδεια λειτουργίας, άφησε τα ζευγάρια ανυποψίαστα, μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε κατά της ιδιοκτήτριας, οι απάτες περιλάμβαναν δέσμευση του χώρου για γάμους, έναντι σημαντικών ποσών, χωρίς να διενεργούνται οι τελετές. Ένας από τους πρώτους που εξαπατήθηκαν περιγράφει: «Ήμουν ο πρώτος που το έπαθε. Τα είχαμε όλα έτοιμα, κοστούμι, νυφικό, φωτογράφους, και την παραμονή του γάμου βρήκαμε το κτήμα σφραγισμένο».

«Αντί να ήμουν στην εκκλησία, βρέθηκα στο τμήμα»

Η συγκεκριμένη ιστορία, που περιγράφεται από τον άνδρα που εξαπατήθηκε πρώτος, αποκαλύπτει το εύρος της απάτης. «Είχαμε καλεσμένους από το εξωτερικό, έκλεισα ξενοδοχεία για αυτούς, αλλά δεν πρόλαβα να τους ειδοποιήσω. Λίγες ώρες πριν τον γάμο, ανακάλυψα ότι το κτήμα ήταν κλειστό». Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει όχι μόνο τον γάμο, αλλά και τη βάφτιση του παιδιού τους την ίδια ημέρα, γεγονός που προσθέτει ακόμα περισσότερη πικρία στην εμπειρία τους.

Ο γαμπρός συνέχισε λέγοντας πως την ώρα που θα έπρεπε να βρίσκεται στην εκκλησία, βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλει μήνυση. Η απογοήτευση ήταν τεράστια, με τον ίδιο να τονίζει ότι η ιδιοκτήτρια συνεχίζει τη δράση της ανενόχλητα αλλού.

«Ζήτησε 2.000 ευρώ προκαταβολή»

Ένα δεύτερο ζευγάρι που μίλησε με το newsit.gr περιέγραψε πως βρέθηκε κοντά στο να πέσει και αυτό θύμα της απάτης, όμως κατάφερε να αντιληφθεί νωρίτερα την απάτη και να διοργανώσει τον γάμο του αλλού. Όπως περιγράφουν, η ιδιοκτήτρια ήταν ιδιαίτερα πιεστική από την αρχή, προσπαθώντας να κλείσει τη συμφωνία, προσφέροντας και έκπτωση 10%.

Αφού έδωσαν προκαταβολή 2.000 ευρώ, ξεκίνησαν τις προετοιμασίες, όμως σύντομα άρχισαν να ανησυχούν όταν ζήτησε τα χρήματα να κατατεθούν σε τραπεζικό λογαριασμό του εξωτερικού. Παρόλα αυτά, τελικά πλήρωσαν το πλήρες ποσό σε ελληνικό λογαριασμό συνεργάτη της ιδιοκτήτριας, πριν καταλάβουν τι πραγματικά συνέβαινε.

Το ατύχημα που αποκάλυψε την αλήθεια

Το ζευγάρι αναφέρει ότι η αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν κατά τη διάρκεια ενός άλλου γάμου στο κτήμα σημειώθηκε ένα ατύχημα. Ένας δυνατός αέρας έριξε ένα φουσκωτό παιχνίδι, τραυματίζοντας τρία παιδιά, γεγονός που οδήγησε την αστυνομία στο σημείο. Εκεί αποκαλύφθηκε ότι το κτήμα λειτουργούσε χωρίς άδεια και η επιχείρηση είχε σφραγιστεί επανειλημμένα στο παρελθόν. Η ιδιοκτήτρια όμως φέρεται να αγνοούσε τις αποφάσεις, ξανανοίγοντας το κτήμα.

Ο γαμπρός εξηγεί ότι έμαθαν τυχαία ότι το κτήμα είχε κλείσει, χάρη σε μια ενημέρωση από την υπεύθυνη του ανθοστολισμού. Παρά τις συνεχείς προσπάθειες επικοινωνίας, η ιδιοκτήτρια τους διαβεβαίωνε ότι ο γάμος θα γινόταν κανονικά. Τελικά, δεν επέστρεψε ποτέ τα χρήματα και το ζευγάρι, όπως και τα άλλα 22 ζευγάρια, κατέθεσαν μήνυση.

Exit mobile version