12 χρόνια μετά επιστρέφει η ευτυχία: Τρισευτυχισμένοι Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας

Το ζευγάρι Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας γιορτάζουν τα 12α γενέθλια της κόρης τους, Μάργκως, σε μια ιδιαίτερη οικογενειακή στιγμή γεμάτη ευτυχία. Οι δυο τους, που έχουν δημιουργήσει μια αγαπημένη οικογένεια, δεν κρύβουν τη χαρά τους για το μεγάλο γεγονός, με τη Μαριέττα να εκφράζει δημόσια την αγάπη και την υπερηφάνειά της μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Παράλληλα, η αναδρομή στην όμορφη σχέση τους αποκαλύπτει ένα από τα πιο τρυφερά love stories της ελληνικής showbiz.

Γενέθλια για τη Μάργκω και οι ευχές της μητέρας της

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν, καθώς η κόρη τους, Μάργκω, κλείνει τα 12 χρόνια. Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο της κόρης της από την παραλία, συνοδευόμενο από ευχές: «Χρόνια πολλά στο πιο όμορφο και ευγενικό κορίτσι του κόσμου». Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πολυμελή και ευτυχισμένη οικογένεια, με τη Μάργκω να έχει δύο μικρότερους αδερφούς, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο.

Έχει ξεπεράσει τα 40 κι ακόμη βάζει κάτω κάθε 20άρα: Η φωτογραφία της Μαριέττας Χρουσαλά με μαγιό που «γκρέμισε» το Instagram

Η Μαριέττα Χρουσαλά συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ακόμη και μετά τα 40, καθώς οι φωτογραφίες της από το πρόσφατο ταξίδι της στην Ιταλία κέρδισαν πλήθος θαυμαστών. Ανάμεσα στις στιγμές που μοιράστηκε, μια εικόνα της με μπικίνι πάνω σε σκάφος τράβηξε τα βλέμματα και απέσπασε διθυραμβικά σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους. Η ίδια αποδεικνύει ότι η γοητεία και η αυτοπεποίθηση δεν έχουν ηλικία.

Η γνωριμία με τον Λέοντα Πατίτσα, ο γάμος και η διαφορά ηλικίας

Η ιστορία αγάπης της Μαριέττας και του Λέοντα ξεκίνησε σε μια βραδιά μόδας του σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη. Ο Λέων την παρακολούθησε στην πασαρέλα και γοητεύτηκε, ενώ η επόμενη συνάντησή τους ήταν σε ένα πάρτι μέσω κοινών φίλων. Μόλις τρία χρόνια αργότερα, ο Λέων έκανε πρόταση γάμου στη Μαριέττα μέσα σε μια γόνδολα στη ρομαντική Βενετία, προσθέτοντας έναν αέρα παραμυθιού στη σχέση τους.

Ένας γάμος βγαλμένος από παραμύθι

Η επίσημη πρόταση ακολούθησε ένας αξέχαστος γάμος στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι, όπου η Μαριέττα εμφανίστηκε με ένα νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη. Το μακρύ πέπλο και η κλασική δαντέλα ανέδειξαν την αριστοκρατική της ομορφιά, ενώ η δεξίωση, που πραγματοποιήθηκε στο Island, γέμισε με αγαπημένους φίλους και οικογένεια.

Η ευτυχία στη συζυγική ζωή και οι σκέψεις της Μαριέττας

Η Μαριέττα Χρουσαλά, αναφερόμενη στη ζωή με τον Λέοντα Πατίτσα, δηλώνει γεμάτη αγάπη και θαυμασμό για τον σύζυγό της: «Είναι πολλά χρόνια. Δεν έχω καταλάβει πως περάσανε και όταν το συζητάμε δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι γνωριζόμαστε και είμαστε μαζί τόσα χρόνια». Η ειλικρίνειά της καθρεφτίζει την αληθινή αγάπη και τον αμοιβαίο σεβασμό που μοιράζονται. Η ζωή τους, γεμάτη ταξίδια και κοινά ενδιαφέροντα, ενισχύει τον δεσμό τους, αποδεικνύοντας ότι ο χρόνος όχι μόνο δεν φθείρει τη σχέση τους, αλλά την ενδυναμώνει.

Exit mobile version