Όταν τα προφυλακτικά γίνονται εργαλεία… μαγειρικής[Video]

Ετοιμάστε σούσι, χρησιμοποιώντας το πιο διαδεδομένο μέσο αντισύλληψης.

Την άλλη πλευρά των… προφυλακτικών αποφάσισαν να δοκιμάσουν και να μας δείξουν οι Ιάπωνες, σε μια προσπάθεια να αφυπνίσουν τους νέους και τις νέες της χώρας για τη σημασία της αντισύλληψης.

Μια ομάδα Γιαπωνέζων εξέδωσε ένα βιβλίο συνταγών, το οποίο χρησιμοποιεί τα προφυλακτικά ως εργαλεία μαγειρικής.

Υπό τον τίτλο «Γεύματα από προφυλακτικά που θέλω να σου ετοιμάσω», το βιβλίο, που στοχεύει στην ιαπωνική αγορά, δείχνει πώς μπορεί κανείς να ετοιμάσει σούσι και άλλα εδέσματα, χρησιμοποιώντας το πιο διαδεδομένο μέσο αντισύλληψης,

Ωστόσο, πέρα από τις εύκολες και μοντέρνες συνταγές, σκοπός του βιβλίου είναι να δείξει στους Γιαπωνέζους πόσο σημαντική είναι η αντισύλληψη, αφού η Ιαπωνία είναι η τρίτη χειρότερη χώρα στον κόσμο, όσον αφορά στην χρήση προφυλακτικών.

Το παρακάτω βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, ενόψει της έκδοσης του βιβλίου, μας δείχνει, πάντως, ότι πρέπει πρώτα να πλένουμε καλά τα προφυλακτικά, πριν τα χρησιμοποιήσουμε στην κουζίνα μας…

 Πηγή
Exit mobile version