Τάρτα με Πράσα και Ταλαγάνι

Υλικά

Εκτέλεση

Λιώνετε το βούτυρο σ’ένα τηγάνι και προσθέτετε τα πράσα.
Σωτάρετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν.
Σ” ένα μπωλ ανακατεύετε το γιαούρτι, το ταλαγάνι, τα αυγά, τη καπνιστή πάπρικα και το πιπέρι.
Προσθέτετε τα πράσα και ανακατεύετε καλά.
Λαδώνετε μια ταρτιέρα 29εκ. και τοποθετείτε το φύλλο της σφολιάτας.
Ρίχνετε τη γέμιση και την απλώνετε καλά.
Κόβετε όση σφολιάτα περισσεύει και γυρνάτε τις άκρες προς τα μέσα.

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για περίπου 40 λεπτά.

Πηγή

Exit mobile version