Υλικά
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 1 κουταλιά βούτυρο
- 2-3 πράσα ψιλοκομμένα
- 200γρ γιαούρτι 2%
- 150γρ ταλαγάνι τριμμένο
- 2 αυγά
- 2-3 κουταλιές σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά καπνιστή πάπρικα
- πιπέρι
Εκτέλεση
Λιώνετε το βούτυρο σ’ένα τηγάνι και προσθέτετε τα πράσα.
Σωτάρετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν.
Σ” ένα μπωλ ανακατεύετε το γιαούρτι, το ταλαγάνι, τα αυγά, τη καπνιστή πάπρικα και το πιπέρι.
Προσθέτετε τα πράσα και ανακατεύετε καλά.
Λαδώνετε μια ταρτιέρα 29εκ. και τοποθετείτε το φύλλο της σφολιάτας.
Ρίχνετε τη γέμιση και την απλώνετε καλά.
Κόβετε όση σφολιάτα περισσεύει και γυρνάτε τις άκρες προς τα μέσα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για περίπου 40 λεπτά.