ΣΟΚ για το ερωτικό σκάνδαλο που συγκλονίζει και την Αχαΐα! Ο «Κόσμος» είχε την επιστολή και τις «καυτές» φωτογραφίες

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση που η εφημερίδα Εspresso δημοσίευσε και έχει φόντο τον ΟΤΕ, συνδικαλιστές και… ροζ ιστορίες σε περιοχή της Αχαϊας εκτός Πατρών. Οι αποκαλύψεις είναι συγκλονιστικές.

Το dete.gr και η εφημερίδα ΚΟΣΜΟΣ είχε εδώ και ημέρες όλον τον φάκελο με τις καταγγελίες στην διάθεσή του (φωτό).

Ο φάκελος περιλαμβάνει μία επιστολή την οποία υπογράφουν «κάποιοι αγανακτισμένοι συνταξιούχοι του ΟΤΕ». Το περιεχόμενό της ουσιαστικά αναφέρει όσα με «κομψό» τρόπο και χωρίς ονόματα γράφει η εφημερίδα ESPRESSO, το δημοσίευμα της οποίας παραθέτουμε.

Ο φάκελος εστάλη από στις 12 Φεβρουαρίου. Η μακροσκελής επιστολή αναφέρεται σε ονόματα συνδικαλιστών, εμπλέκει μία γυναίκα η οποία απεικονίζεται σε ερωτικές σκηνές με τον τότε σύντροφό της. Εκτιμάται ότι αυτές οι φωτογραφίες είναι τουλάχιστον… δεκαετίας.

Το ερώτημα είναι για ποιον λόγο εκτός από την Espresso και κάποιους πολιτικούς και συνδικαλιστες στους οποίους κοινοποιείται η επιστολή, επελέγη και ο «Κόσμος»! Μα είναι προφανές.

Μην το χάσεις:  Τουρίστρια στήνεται για selfie και ...χάνεται στην θάλασσα! (video)

Η «ερωτική φωλιά» του ζεύγους ήταν στην Αχαΐα και πιθανόν κάποιο εμπλεκόμενο πρόσωπο, μπορεί και ο αποστολέας, να έχει σχέση με την και γνώριζε ότι η εφημερίδα ΚΟΣΜΟΣ προβαίνει σε αποκαλύψεις.

Όμως η εφημερίδα δεν δημοσίευσε την ανώνυμη επιστολή. Σήμερα όμως και μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, δημοσιεύει την πληροφορία πως η επιστολή έχει σταλεί και σε εμάς. Και αυτό για να «φωτιστεί» κάθε πιθανή έρευνα που είναι σε εξέλιξη.

O ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΣΤΟΝ «ΚΟΣΜΟ»

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ESPRESSO

Τη χυδαιότητα ενός συστήματος που κρύβεται πίσω από την κουρτίνα της εξουσίας αποκαλύπτει το εκκωφαντικό σκάνδαλο με τα ροζ βίντεο και τις φωτογραφίες από τις περιπτύξεις ιδιαίτερα προβεβλημένου αρχισυνδικαλιστή μεγάλης ΔΕΚΟ με μια εντυπωσιακή καλλονή, που έχει προκαλέσει θύελλα όχι μόνο στην επιχείρηση, αλλά και στην οικογένειά του.

Η… άτακτη μελαχρινή με το καλλίγραμμο κορμί και τα προσωνύμια «Τζούλια» ή… «Χριστός Ανέστη», που της χάρισαν οι σύντροφοι του υψηλόβαθμου συνδικαλιστή επειδή τον… ανέστησε, δεν προβληματίστηκε καθόλου από το γεγονός ότι ο εργατοπατέρας ήταν παντρεμένος με παιδιά και εκείνη ήταν κατά πολλά χρόνια νεότερή του.

Μην το χάσεις:  Ζήτημα ζωής ή θανάτου: Γιατί πρέπει πάντα να κοιμόμαστε με την πόρτα του δωματίου κλειστή

Πληροφορίες αναφέρουν πως τη χυμώδη μελαχρινή με τις μεγάλες βλέψεις έριξαν στα πόδια του υψηλού στελέχους ΔΕΚΟ σαν «δώρο», ώστε να τον έχουν με τον τρόπο αυτόν στο χέρι και να τους ικανοποιεί διάφορα ρουσφέτια.

Αλλά και εκείνη είχε στόχο, που δεν ήταν άλλος από μια… θεσούλα στο Δημόσιο, η οποία θα της εξασφάλιζε ένα σταθερό -και ιδιαίτερα παχυλό- μισθό βρέξει χιονίσει. Και τα κατάφερε, εξαργυρώνοντας την παράνομη σχέση της με τον ισχυρό άνδρα -που λόγω της σημαντικής θέσης του είχε και συχνή τηλεοπτική παρουσία-, καθώς της έταζε γην και ύδωρ προκειμένου να γεύεται τις χάρες της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: Βρέθηκε η ερωτική φωλιά του ζευγαριού που αποκάλυψε στο πρωτοσέλιδο η ESPRESSO

Πηγές: dete.gr, «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΣΜΟΣ»

loading...