Έπιπλα γραφείου και διευθυντικά γραφεία από την εταιρεία Kombos στην Θεσσαλονίκη

0
107

Δημιουργήστε το πιο ευχάριστο περιβάλλον στην εταιρεία σας ή στον ιδιωτικό επαγγελματικό χώρο με διευθυντικά γραφεία και έπιπλα γραφείου!

Η εταιρεία Kombos σας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από έπιπλα που μπορούν να καλύψουν κάθε μεγάλη και μικρή ανάγκη, στις διαστάσεις και στην απόχρωση που τα θέλετε και στο στυλ που προτιμάτε για τον επαγγελματικό σας χώρο.

Διευθυντικά γραφεία ευφάνταστα και πολύ ιδιαίτερα

Σύνθεση Iris

Η σύνθεση Iris είναι μοντέρνα, ιδιαίτερη και πολύ πρακτική πρόταση για ένα κομψό ιατρείο. Αρκετά επιβλητικό γραφείο, με αποθηκευτικούς χώρους που προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες σας και προσαρμόζονται σε κάθε χώρο.

Οι επιφάνειες με επένδυση μελαμίνης, το λούστρο και οι γυάλινες περιοχές, συνθέτουν ένα αποτέλεσμα που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη σε διευθυντικό γραφείο με εκπληκτικό design.

Σύνθεση Αφροδίτη

Οι αυστηρές σχεδιαστικές γραμμές, δεμένες με τη ζεστασιά του ξύλου παραθέτουν ένα αποτέλεσμα που μπορεί να γίνει τέλεια πρόταση για οποιαδήποτε εταιρεία που χρειάζεται διευθυντικό γραφείο να ξεχωρίζει. Δημιουργεί ένα Γ σχέδιο, που μπορεί να προσαρμοστεί είτε σε γωνία, είτε στο κέντρο του δωματίου.

Υπαλληλικά γραφεία

Τα έπιπλα γραφείου σε μία επιχείρηση ή εταιρεία, πρέπει να είναι ίδια αν βρίσκονται σε μία μεγάλη αίθουσα, προκειμένου ο χώρος να είναι ενιαίος και να αποπνέει μία επαγγελματική ατμόσφαιρα. Οι συνθέσεις Stella είναι ιδανικές για να τοποθετηθούν αντίκρυ είτε δίπλα δίπλα σε μία εταιρεία.

Επόμενη επιλογή είναι τα workstation, τα οποία προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση χώρου, φιλοξενώντας σε μία σύνθεση πολλά άτομα. Είναι τέλεια επιλογή σε τηλεφωνικό κέντρο ή σε μία εταιρεία με προσωπικό που εκτελεί παρόμοια εργασία ή ασχολείται με τις πωλήσεις.

Οι τιμές που θα βρείτε στα διευθυντικά γραφεία και στα γραφεία εργασίας είναι πολύ καλές.

Μπείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας για να βρείτε τα καλύτερα έπιπλα γραφείου στην Θεσσαλονίκη, σε super τιμές.