Την σκότωσε με 9 μαχαιριές!!

Στην πόλη Καραμάν του νομού Ζόγκουλντακ, ο 29 ετών Οζντέν Ινάμ σκότωσε με 9 μαχαιριές την 27 ετών σύζυγο του Σελμά Ινάμ, όταν αυτή μετά από έντονο καβγά που είχαν είχε φύγει από το σπίτι.

Το περιστατικό συνέβη βραδινές ώρες. Σύμφωνα με αυτά που έγιναν γνωστά, η Σελμά Ινάμ προχτές μετά από καβγά που είχε με τον σύζυγο της θέλησε να αυτοκτονήσει και ήπιε χαπάκια. Μετά από την νοσηλεία στο νοσοκομείο έφυγε και πήγε στο σπίτι του πατέρα της.

Μην το χάσεις:  Γυναίκα υποστηρίζει πως έλυσε μυστήριο εξαφάνισης αεροπλάνου 40 ετών με το Google Earth

Ο μεταλλωρύχος Οζντέν Ινάμ, το βράδυ πήγε στο σπίτι του πεθερού του για ναν την πείσει να γυρίσει στο σπίτι τους. Αυτή αρνήθηκε και ξέσπασε καβγάς. Τότε αυτός μαχαίρωσε την κοπέλα με μαχαίρι που έφερε πάνω του. Βαριά τραυματισμένη η Σελμά Ινάμ μεταφέρθηκε στο κρατικό νοσοκομείο του Ζόγκουλντακ. Εκεί εντοπίστηκαν 9 μαχαιριές που είχε και παρά τις προσπάθειες των γιατρών τελικά δεν διασώθηκε. Μετά το περιστατικό ο Οζντέν Ινάμ συνελήφθη από την στρατοχωροφυλακή. Η Σελμά Ινάμ έγινε γνωστό πως και παλιότερα είχε αποφασίσει να χωρίσει αλλά είχε μετανιώσει όταν ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Μην το χάσεις:  Σπαρακτικό ΒΙΝΤΕΟ- ΠΑΤΕΡΑΣ νανουρίζει στον ετοιμοθάνατο Νεογέννητο ΓΙΟ του!

Ο δήμαρχος του Καραμάν Μουσταφά Καλαγιτζί ανέφερε πως υπάρχουν ισχυρισμοί πως ο Οζντέν Ινάμ ήταν αυτός που πριν από δύο μέρες έβαλε με το ζόρι την γυναίκα του να πάρει χαπάκια για να αυτοκτονήσει.

Πηγή