Τελικά αρέσουν τα βρώμικα λόγια που η γυναίκα λέει στο σεξ;;

Τα βρώμικα λόγια στο σεξ είναι συνήθως συνυφασμένα με τον άνδρα. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες στις οποίες αρέσει ο άνδρας να μιλά χρησιμοποιώντας πρόστυχες λέξεις.

Η βωμολοχία αποτελεί ενστικτώδη έκφραση σεξουαλικής διέγερσης των ανδρών εκείνοι τη χρησιμοποιούν για να εκφράζουν τα άγρια έντσικτά τους και κάποιες γυναίκες τη θεωρούν αρκετά ηδονική μιας και νιώθουν ότι ο άνδρας κυριαρχεί πάνω τους ολοκληρωτικά.

Τι γίνεται όμως όταν η γυναίκα μιλά πρόστυχα στο κρεβάτι;

Σε κάποιος αρέσει σε άλλους όχι. Δείτε τι αναφέρουν δυο άνδρες

Θέλω να μιλά βρώμικα η γυναίκα. Θέλω να το κάνει όμως όχι για να με εντυπωσιάσει ή επειδή πρέπει αλλά να δείχνει ότι εκείνη τη στιγμή είναι παθιασμένη μαζί μου και πρόθυμη να ξεπεράσει μαζί μου τα όρια.

34 ετών

Πολλές φορές μου έχει τύχει μια γυναίκα να μιλά βρώμικα και να μην της ταιριάζει καθόλου. Αν και μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη κάτι έκανε λάθος … ίσως έφταιγα και εγώ που της το ζήτησα, την πίεσα, δε ξέρω… Μπορεί να μην ήταν κατάλληλη η στιγμή. Μου αρέσει πάντως να μιλά η γυναίκα πρόστυχα, ναι.

29 ετών
Δεν είναι και λίγοι οι άνδρες πάντως που θέλουν τη γυναίκα να κάνει λεκτική επανάσταση στο σεξ .Η γυναίκα που απελευθερώνει τον εαυτό της σεξουαλικά και δε διστάζει να εκφράσει ακόμα και τις πιο σκοτεινές πτυχές της σεξουαλικότητάς της είναι για πολλούς άνδρες αρκετά ποθητές.

Μην το χάσεις:  Τι κάνει στο σ3ξ η γυναίκα και προδίδει ότι μάλλον απατάει τον σύντροφό της

Κάποιοι άνδρες επιζητούν αυτή τη συμπεριφορά από τις γυναίκες αλλά εκείνες δεν την εκφράζουν όχι επειδή δε θέλουν αλλά επειδή αισθάνονται άβολα. Νιώθουν ότι αν μιλήσουν βρώμικα θα παρεξηγηθούν.

Πιστεύουν πως είναι δύσκολο να απελευθερωθούν μεταμορφώνοντας τον εαυτό τους σε μια καυτή ερωμένη ακόμα και αν θα ήθελαν να το δοκιμάσουν απλά και μόνο για να σπάσουν τη ρουτίνα και να προσφέρουν κάτι διαφορετικό στον άνδρα τους.

Τι συμβαίνει όταν ο άνδρας θέλει να μιλάτε βρώμικα αλλά η γυναίκα αισθάνεται άβολα;

Ο βασικός κανόνας είναι να μην κάνουμε ποτέ στο σεξ κάτι που νιώθουμε ότι μας προσβάλλει. Από την άλλη μεριά πολλοί σεξουαλικοί οδηγοί αναφέρουν πως αν η γυναίκα θέλει να απελευθερωθεί ο άνδρας αξίζει να κάνει μερικές προσπάθειες προκειμένου να τη βοηθήσει. Το κλειδί είναι η επικοινωνία.

Αν θες η κοπέλα σου να σε διεγείρει ακόμα περισσότερο λεκτικά θα πρέπει να μιλήσετε γι αυτό. Είναι καλό σε μια χαλαρή στιγμή να της εξηγήσεις πώς και γιατί αυτή η τακτική σε ανάβει. Διερεύνησε κατά πόσο και εκείνη μπορεί να διεγερθεί με κάποιες πρόστυχες λέξεις ή συμπεριφορές. Αν και οι δυο το θέλετε είναι καλό να της πεις ότι δε θα αλλάξει ο τρόπος που τη βλέπεις αν κάνετε λίγο πιο διαφορετικό σεξ, και πως η άποψη που έχεις για την προσωπικότητά της δεν πρόκειται να επηρεαστεί στο ελάχιστο.

Μην το χάσεις:  Το επικίνδυνο σεξουαλικό ψέμα που λένε άντρες και γυναίκες

Η γυναίκα θέλει να νιώθει όχι μόνο ότι ικανοποιεί τον σύντροφό της αλλά και να έχει την ασφάλεια ότι εκείνος είναι δίπλα της και την αποδέχεται. Ίσως μια γυναίκα να μη μπορεί να εκφράσει κάποιες λέξεις αλλά θυμηθείτε: Οι γυναίκες προσαρμόζονται πολύ εύκολα και βέβαια έχουν τη φήμη ότι μιλούν πολύ… Αξιοποιήστε αυτή την ικανότητά της για την απόλαυση και των δυο.

Είναι πολύ σημαντικό να μοιράζεται το ζευγάρι τις φαντασιώσεις του. Για να ανάψουν τα αίματα στο σεξ ίσως είναι καλύτερο να φτιάξετε ένα δικό σας σενάριο όπου θα απελευθερώσει τα άγρια ένστικτα της γυναίκας. Μέσα από το παιχνίδι μπορείτε να ανανεώσετε τη σεξουαλική σας ζωή και να ανακλύψετε και οι δυο νέες σεξουαλικές πτυχές του εαυτού σας. Μπορείτε να βοηθήσετε τη γυναίκα σας μιλώντας εσείς βρώμικα πρώτα. Αυτό μπορείτε να το κάνετε ακόμα και με προκλητικά μηνύματα κατά τη διάρκεια της

boro.gr