Προλάβετε!! 1000 εισιτήρια για Ηράκλειο, Μύκονο και Σαντορίνη με 9 ευρώ

Την προσφορά 1.000 θέσεων με ειδικούς ναύλους που θα έχουν τελικό κόστος 9 ευρώ, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία Ellinair σε μία προσπάθεια στήριξης των Ελλήνων επιβατών, οι οποίοι, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, επιλέγουν να ταξιδέψουν.

Η ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Ellinair υλοποιείται στο πλαίσιο της ειδικής δράσης του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ο οποίος είχε την πρωτοβουλία να χρηματοδοτήσει με 25 ευρώ κάθε εισιτήριο από Αθήνα, με κόστος χαμηλότερο των 10 ευρώ.

Μην το χάσεις:  Από τη Σίνδο μέχρι την Κω, χαμός για τα hot spot!![photos][video]

Η ειδική προνομιακή τιμή ισχύει για έκδοση εισιτηρίων απλής μετάβασης, από την Αθήνα, με προορισμούς το Ηράκλειο, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη και θα είναι διαθέσιμη στο επιβατικό κοινό, για αγορά εισιτηρίων από 13/07/2015 έως 26/07/2015. Στο ίδιο χρονικό διάστημα πρέπει να ολοκληρωθεί και η μετακίνηση των επιβατών στον επιλεγμένο τους προορισμό.

Μην το χάσεις:  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιος της Ντόρας Μπακογιάννη και του Τέρη Χρυσού - ΝΟΤ

Η αγορά του συγκεκριμένου τύπου εισιτηρίου μπορεί να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω του κέντρου τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της Ellinair, καλώντας στο 801-100-81-82, για κλήσεις χωρίς χρέωση από σταθερό τηλέφωνο Ελλάδας, και στο (+30) 2311-224-700, για κλήσεις από κινητό τηλέφωνο και από τηλεφωνικούς αριθμούς εκτός Ελλάδας.

newsmoney.gr