Οι Άγγελοι των Χριστουγέννων…[Photos]

Το πιο γλυκό φωτορεπορτάζ για τις Άγιες Ημέρες – Με την υπογραφή της διάσημης φωτογράφου Sandi Ford

 

Η Sandi Ford είναι μια από τις πιο διάσημες φωτογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου με ειδικότητα στις φωτογραφίσεις μωρών, νεογνών, στις καμπάνιες για μωρουδιακά ρούχα και αξεσουάρ καιθ σε ό,τι έχει να κάνει με τα πιο αθώα ανθρώπινα πλάσματα.

Η 36χρονη καλλιτέχνις είχε προ ετών την έμπνευση να φωτογραφίσει βρέφη λίγων ημερών έως λίγων εβδομάδων την ώρα που κοιμούνται και αποτύπωσε στα κάδρα της την αθωότητα και την απόλυτη ευτυχία.

Μην το χάσεις:  "Φύγαμε, ξεκινάμε": Το τελευταίο μήνυμα των μακελάρηδων πριν την τραγωδία στο Παρίσι

Προεκτείνοντας την ιδέα της αυτή δημιούργησε, εδώ και λίγα χρόνια, ένα ειδικό φωτογραφικό άλμπουμ, με πρωταγωνιστές βρέφη ντυμένα με αξεσουάρ ή κομμάτια της στολής του Αι Βασίλη. Και το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία της. Τα συγκεκριμένα άλμπουμ ξεπουλάνε στη Βρετανία και η ζήτηση συνεχώς αυξάνεται, ενώ και τα έσοδα από τις πωλήσεις πάνε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και αγαθοεργίες.

Μην το χάσεις:  Καθηγητής και μαθήτρια αντί για Αγγλικά έκαναν σεξ, με τους γονείς στο διπλανό δωμάτιο!

Η κυρία Ford αποφάσισε και φέτος να τηρήσει το… έθιμο, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει ένα άλμπουμ με πρωταγωνιστές βρέφη 10 έως 16 ημερών (!) σε πόζες που δεν μπορούν παρά να μας συγκινήσουν όλους!!!

protothema.gr
loading...