Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο λογαριασμός κινητών τηλεφώνων που πληρώνει ο δήμος Ωραιοκάστρου

Αυτός είναι ο λογαριασμός εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που θα πληρώσει στις 27 του τρέχοντος μήνα η ΔΗ.Κ.Ε.Ω για τις ώρες που μιλούν στα κινητά οι κεφαλές της διοίκησης αντιδήμαρχοι και πρόεδροι των δημοτικών επιχειρήσεων.

 

Το ποσό που αναγράφεται είναι 1.055 ευρώ (524 προηγούμενο & 531 το νέο) και αφορά δώδεκα συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας για δώδεκα νούμερα με συνεχόμενους αριθμούς που έχουν οι διοικούντες του δήμου.

log1

Σε παλιότερα ρεπορτάζ είχε επισημανθεί η σπουδή του προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης να προχωρήσει στην προμήθεια 12 κινητών τηλεφώνων για τους εργαζόμενους της κοινωνικής μέριμνας. Η απόφαση αυτή μάλιστα είχε ανεβεί στην διαύγεια 24 Σεπτεμβρίου του 2014, πριν προλάβει να κλείσει μήνα στο τιμόνι του δήμου η νέα διοίκηση.

Μην το χάσεις:  Τούρκοι ύψωσαν ΣΗΜΑΙΑ στην Σύμη!!

Λίγο αργότερα άρχισαν να κυκλοφορούν δώδεκα νέα νούμερα κινητής τηλεφωνίας που αντιστοιχούσαν το καθένα σε δήμαρχο, αντιδημάρχους και προέδρους δημοτικών επιχειρήσεων.

»Σε μια περίοδο οικονομικής στενότητας αποτελεί πρόκληση να επιβαρύνεται μια δημοτική επιχείρηση με λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας, την στιγμή μάλιστα που στην προηγούμενη διοίκηση, όλοι, τους πλήρωναν από την δική τους τσέπη και όχι από την τσέπη του δήμου. Τα περίπου 500 ευρώ που πληρώνει κάθε μήνα ο δήμος (από τον περασμένο Νοέμβριο) για κινητά, θα μπορούσαν ίσως να αξιοποιηθούν διαφορετικά σε οικογένειες που έχουν ανάγκη επιβίωσης» λένε στελέχη της αντιπολίτευσης.

Μην το χάσεις:  Αχαϊα: Μαχαιρώματα και αίμα στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου - Στο νοσοκομείο πέντε κρατούμενοι!

Πηγή: politesoraiokastrou.gr

loading...