Επιτέλους- τα μεσάνυχτα- βγήκαν τα τελικά αποτελέσματα στη Νέα Δημοκρατία!

Ϡб� �嶯񥵴骞򠥰鴱ﰞ򠃮Աᣜ꧲,᭡ꯟ�場嫩꼠ᰯ�󬡠�峹꯬존骾�ꫯ㾭 㩡 �흯 𱼥䱯 �͝Რħ쯪񡴟Წĥ�ᠲ1 ĥꥬⱟﵠ2015 (EUROKINISSI/KŎMđϓ ƙ͔Mϓ)

Ανακοινώθηκαν (επιτέλους) αργά το βράδυ της Τρίτης τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της ΝΔ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ Γιάννη Τραγάκη ο Ευ. Μεϊμαράκης συγκεντρώνει το 39,8% έναντι 28,5% του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ακολουθεί ο Απ. Τζιτζικώστας με 20,3% και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 11,4%.

Ο Προεδρεύων της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ιωάννης Τραγάκης, για τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου του Κόμματος, δήλωσε τα εξής:

«Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση και επιβεβαιώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Μην το χάσεις:  Δημοψήφισμα για την Ε.Ε. στη Βρετανία πριν το 2017

Κατά τη διαδικασία παρουσιάσθηκαν κάποια τεχνικά θέματα που αντιμετωπίσθηκαν επιτυχώς, γι’ αυτό χρειασθήκαμε και περισσότερο χρόνο.

Μην ξεχνάτε ότι τρεις λειτουργίες έκανε η Επιτροπή μας: Έκανε τη λειτουργία των εφορευτικών επιτροπών, τη λειτουργία των Προέδρων, δηλαδή των δικαστικών για τις Εθνικές Εκλογές και την επιβεβαίωση που γίνεται από τα Πρωτοδικεία. Αυτός ήταν και ο λόγος για την καθυστέρηση.

Επί εγκύρων ψηφοδελτίων 404.078, έλαβαν:

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: 39,8% ήτοι 160.823 ψήφους

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: 28,5% ήτοι 115.162 ψήφους

Μην το χάσεις:  ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο Καμμένος τα βάζει με τους Έλληνες πατριώτες!!

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ: 20,3 % ήτοι 82.028 ψήφους

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: 11,4 % ήτοι 46.065 ψήφους

Προσκαλώ, αλλά και παρακαλώ τους 400.000 και πλέον Νεοδημοκράτες που προσήλθαν στις κάλπες για να ασκήσουν το ανώτατο δημοκρατικό τους δικαίωμα, για την εκλογή Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, να το επαναλάβουν και στις 10 Ιανουαρίου 2016.

Για να αποδείξουν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ ενωμένη και δυνατή για να ανταποκριθεί στον εθνικό της ρόλο σε μία δύσκολη συγκυρία για το καλό της χώρας».

Πηγή: topontiki.gr

loading...