Συνδεθείτε μαζί μας

Περίεργα

Δείτε το πιο τρομακτικό αξιοθέατο του κόσμου – Οι επισκέπτες φεύγουν… τρέχοντας!![Video]

Ένα καινούργιο αξιοθέατο που «ξεφύτρωσε» στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ έχει ήδη αποκτήσει τη φήμη του πιο τρομακτικού αξιοθέατου του κόσμου, καθώς τις πρώτες κιόλας εβδομάδες της λειτουργίας του εκατοντάδες επισκέπτες το εγκατέλειψαν… τρέχοντας, αδυνατώντας να αντέξουν μία τόσο φρικιαστική εμπειρία.

Το αξιοθέατο ονομάζεται «17th Door» και αποτελεί ένα «Στοιχειωμένο Σπίτι», όπως είναι γνωστά αυτού του είδους τα μουσεία τρόμου στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, η εν λόγω επιχείρηση αποτελείται από 17 ανατριχιαστικά δωμάτια που υποτίθεται ότι αναπαριστούν τις σκέψεις μίας ψυχωτικής πρωτοετούς φοιτήτριας, ονόματι Πόλα.

Μην το χάσεις:  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! 18χρονη μπορεί να αγγίξει το μάτι της με τη γλώσσα της!![Video]

Οι αίθουσες περιλαμβάνουν σκηνές από θυσίες ζώων, παραμορφωμένους μανιακούς δολοφόνους τους οποίους υποδύονται ταλαντούχοι ηθοποιοί και ρεαλιστικά οπτικά εφέ που σου… κόβουν τα ήπατα.

Η εμπειρία διαρκεί μονάχα μισή ώρα μέχρι να φτάσει κανείς στην τελευταία πόρτα (την 17η, όπως φανερώνει ο τίτλος). Ωστόσο πολλοί επισκέπτες – πάνω από 350 στις λίγες εβδομάδες λειτουργίας της επιχείρησης – δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν τόσο μακριά και έχουν χρησιμοποιήσει τη συνθηματική λέξη που πρέπει να πεις εάν νιώσεις ότι ξεπέρασες στα όριά σου, η οποία είναι φυσικά «έλεος»!

Μην το χάσεις:  Στη φυλακή: Ούρλιαζε όσα της κάνουν κατά τη διάρκεια σεξ, εξηγώντας στους γείτονες κάθε λεπτομέρεια!


Αξίζει δε να σημειωθεί ότι, για να τους επιτραπεί η είσοδος σε αυτό το μοναδικό αξιοθέατο, οι επισκέπτες υποχρεούνται να υπογράψουν ένα έγγραφο που απαλλάσσει τους ιδιοκτήτες από οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν ζημιά που μπορεί να προκαλέσουν οι φριχτές εικόνες του στο μυαλό ή στην… καρδιά των τολμηρών επισκεπτών.

protothema.gr

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
Κάνε κλικ για να σχολιάσεις

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright © 2019 - 2021 Alldaynews.gr.